Povești de iubire - Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea: "Din prima zi, i-am zis, obișnuiește-te, eu așa fac banii"


Sunt împreună din 2017, dar alcătuiesc la ora actuală unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz. 


Se pare că la început relația lor a fost mai mult una…telefonică, pentru că așa s-au cunoscut mai bine în primele luni. Apoi au devenit de nedespărțit, s-au căsătorit și au împreună o fetiță, pe Zenaida Maria.
 
S-au căsătorit religios pe 20 iulie, acum doi ani, și au avut o nuntă de basm, cu peste 300 de invitați. Verigetele schimbate de cei doi au fost cu diamante, iar rochiile Adelinei, două la număr, au costat 40.000 de euro și au fost comandate din Barceona. 
 
 
Potrivit Libertatea,  Adelina a declarat că e susținută în carieră de soțul ei:
 
„El este alături de mine în fiecare zi. El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție. De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: „Lasă, că  vreau să fii fericită, vreau să reușești (…) De la începutul relației, din prima zi. I-am zis: trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu. Mai ales de când a devenit soț sunt cu acte în regulă și e normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea”. 
 
 
ÎN FIECARE JOI, PE PRO TV SAU PRO TV PLUS LIVE, LA 21:30, PUTEȚI VEDEA PROFU':
 
 
FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/ ADELINA PESTRIȚU INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies