Poveşti de iubire: Alex Velea şi Antonia. Alex: “O ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea”


Se cunosc din 2009, câţiva ani au fost prieteni, iar la sfârşitul lui 2012 a început povestea lor de dragoste. Pentru ei, cea mai frumoasă poveste de dragoste.


Pentru mulţi, începuturile lor au fost ca într-un film. Amândoi erau la finalul unei relaţii care nu îi mai împlinea, amândoi erau în vizorul publicului şi amândoi se îndrăgostiseră. Tare. Alex Velea povesteşte cel mai bine despre acele momente, într-o declaraţie acordată revistei VIVA: "Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat, ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască, ar fi umbrită de frumusețea interioară.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for the support! Many more to come! ???????? ❤️ #IubireaMea

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

În perioada de început, au fost urmăriţi de paparazzi, am fost condamnaţi de unii, apreciaţi pentru curaj de alţii. Toate acestea au trecut. Mai puţin iubirea. Astazi cei doi au împreună doi băieţi, Dominic şi Akim, în vârstă de 4 şi respectiv doi ani. În plus, Alex are o relaţie extraordinară cu Maya, fetiţa Antoniei din căsnicia anterioară. Artistul chiar şi-a tatuat chipul fetiţei, ca să îi arate cât de mult înseamnă pentru el. Gestul lui a lăsat-o pe Antonia fără cuvinte şi a făcut-o să îl iubească şi mai mult. 

 
 
La rândul ei, pentru a-i demonstra lui Alex cât de mult îl iubeşte, Antonia și-a tatuat cifra 13 chiar între sâni, cifra ce reprezintă ziua de naștere a lui Velea.
 
 
Alex vorbeşte din suflet despre femeia care i-a schimbat viaţa. Una din cele mai frumoase declaraţii le-a făcut tot pentru un interviu VIVA: „Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea.”
 
FOTO:FACEBOOK
FULLSCREEN
Poveşti de iubire: Alex Velea şi Antonia. Alex: “O ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea”
  • /

related posts

Modifică setările cookies