Povești de iubire: bărbatul faimos pentru ținutele sale, cu fustă și tocuri, spune că e într-o căsătorie fericită cu femeia vieții lui


Americanul Mark Bryan, în vârstă de 61 de ani, locuiește în Germania, e căsătorit și fericit, iar soția lui acceptă ca el să poarte fuste și tocuri. Cum spuneam, el, nu ea.


Oamenii pun la îndoială sexualitatea lui, dar Mark spune că este un „bărbat heterosexual, fericit și căsătorit.”

Stilul său preferat este abordarea unei fuste strâmte și a unor stiletto. E mereu inspirat de puterea pe care, din punctul său de vedere, o reprezintă acestea. 

A început să poarte haine pentru femei în urmă cu patru ani și se pare că soția sa, alături de care are 3 copii căsătoriți deja, îl susține. Ea nu apare în fotografiile pe care bărbatul le postează ostentativ pe Instagram și nici nu dă interviuri, dar băbatul vorbește mereu de relația lui împlinită. 

 

 

 

His wife completely supports his choices: 'Clothes have no gender'

Posted by Daily Mail on Monday, 19 October 2020

 

 

Se îmbracă însă așa pentru că este hotărât să conteste stereotipurile de gen atunci când vine vorba de modă.Spune că prima dată a abordat tocurile în facultate, când iubita lui de atunci i-a cerut asta, înainte de a dansa cu ea.

A început să poarte fuste mai târziu în viață și și-a creat și un cont Instagram.Acum patru ani însă, aceasta a devenit ținuta lui zilnică, inclusiv la birou. 

Mark postează în mod regulat fotografii cu el în ținutele sale elegante – în care își asortează deseori cămășile cu guler de tip masculin, cu o pereche de tocuri și cu o fustă.

În plus, Mark se descrie pe sine însuși ca „un tip cinstit, aflat într-o căsătorie foarte fericită, care iubește mașinile de lux și femeile frumoase.” Femei printre care se numără, evident, și soția lui.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:

FOTO: INSTAGRAM MARK BRYAN

related posts

Modifică setările cookies