Povești de iubire: Cleopatra Stratan și Edward Sanda – după câteva luni de relație, au decis să se căsătorească odată cu majoratul ei


La show-ul de pe Pro Tv Plus “Întrebarea mesei rotunde”, Alex Daragiu i-a adresat Celopatrei Stratan cea mai incomodă întrebare: “Oamenii au tot soiul de relații, iar multe dintre ele sunt campanii de marketing. La tine și la Edward care este varianta corectă - Iubire pură sau subiect de știri?"


Răspunsul ei a fost… iubire pură. Cei doi artiști s-au tot întâlnit în diferite contexte, prima dată în 2014, dar s-au îndrăgostit cu adevărat în primele lui ale acestui an. Nu au avut nevoie de prea mult timp să stabilească ceea ce au recunoscut în fața lumii: că se iubesc și vor să fie împreună toată viața. 
 

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar de ziua ei, iar artista a spus DA la petrecerea organizată la un restaurant din București. Edward Sanda a dezvăluit că „s-a muncit” serios pentru ca propunerea să iasă ca la carte și că a avut un ajutor de nădejde în mama lui pentru alegerea inelului.

Artistul a postat pe contul lui de Instagram o fotografie care surprinde momentul emoționant.

”She said YEEES! LoveOfMyLife” ( A spus Da, iubirea vieții mele) a semnat Edward fotografia. Cei doi artiști au colaborat inițial pe plan profesional, iar treptat s-au îndrăgostit. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE": 

FOTO: EDWARD SANDA INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies