POVEȘTI DE IUBIRE: Cum și-a găsit alesul Lavinia Pârva și care e secretul căsniciei fericite


S-a scris că povestea de iubire a început pe ringul de dans la show-ul “Dansez pentru tine”, în 2011.


Frumoasa Lavinia a participat alături de Decebal Negoiţă la concurs și i-a impresionat pe mulți. Doi ani mai târziu, Ștefan Bănică s-a despărțit de Andreea Marin și cei doi și-au asumat relația, deși a menționat atunci că nu aceasta a fost motivul separării sale de Andreea Marin.
 
Ulterior, au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar Ștefan a mărturisit că și-a găsit liniștea alături de Lavinia, în condițiile în care cei doi au aceeași mentalitate, aceleași viziuni despre viață și aceleași valori. Deși diferența de vârstă dintre ei este de aproape 17 ani, se pare că cei doi îndrăgostiți au foarte multe în comun. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️❤️????????#family @laviniapirvaofficial @stefanbanica.official

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

 
Cu toate acestea, Ștefan și Lavinia au fost discreți în ceea ce privește viața lor personală și au apărut rar împreună. Una dintre fotografiile de cuplu a fost postată recent de Lavinia pe contul de Facebook, cu eticheta #familie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyparents ❤️????????????

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

Nunta au făcut-o discret, în 2017, în Bulgaria, doar cu oamenii dragi foarte aproape. Doi ani mai târziu, în 2019, au devenit părinții lui Alexandru.  Pentru Lavinia e primul copil, iar pentru Ștefan al treilea. El mai are un băiat (Radu Ștefan) din relația cu Camelia Constantinescu și o fetiță (Violeta) din relația cu Andreea Marin.

Pe Pro Tv Plus puteți urmări materiale speciale cu vedetele preferate:

FOTO: INSTAGRAM LAVINIA PIRVA

related posts

Modifică setările cookies