Povești de iubire: Gina Pistol și Smiley - simpatici, îndrăgostiți și în curând părinți


Sunt împreună de trei ani, presa scria despre ei doi deja din 2017, dar ei au început să vorbească despre iubirea lor abia anul acesta.


Primele declarații pe care le-au dat în calitate de cuplu au apărut într-un live pe youtube pe care l-a făcut Smiley acum câtea luni. În acest live, cei doi au fost extrem de haioși, de simpatici și de...îndrăgostiți.
 
 
Fanii au aflat că perioada de izolare i-a unit și mai tare pe Smiley și pe Gina: cei doi au reușit să petreacă mai mult timp împreună, să gătească și să-și facă planuri comune. Din dialogurile lor amuzante și savuroase, s-a înțeles că prezentatoarea TV este deranjată că iubitul ei este dezordonat, dar și că Smiley lucrează la acest aspect și încearcă să fie mai atent.

Ulterior, cei doi au început să apară împreună pe rețelele de socializare, în ipostaze care mai de care mai haioase. În diferite poze, artistul a dat de înțeles că ar fi atentat și el la coafura iubitei lui, dar fața ei speriată a arătat, mai în glumă, mai în serios, că inițiativa nu s-a concretizat în ceva cu efecte stilistice spectaculoase. 
 
Pentru Viva, Smiley a declarat:

“Gina, ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei.“
 
De curând, presa a anunțat că Gina Pistol e însărcinată cu Smiley și extrem de fericită, deși, la fel cum a făcut și cu relația la început, amândoi au ales să păstreze discreția.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: FACEBOOK SMILEY

related posts

Modifică setările cookies