Povești de iubire: Inna și Deliric! Ce calități are bărbatul pe care Inna îl consideră "persoana preferată din întreaga lume"


La finalul acestei veri, Inna a recunoscut că iubește cu tot sufletul! 


Bărbatul din viața ei se numește Răzvan Eremia, are ca nume de scenă Deliric, activează în industria muzicală de foarte mulți ani și are o afacere care se pare că i-a adus foarte mulți bani. Ziarele estimează că business-ul său, brand-ul de haine numit PORC, are o cifră de afaceri de peste un milion de Euro. 
 
În ultima perioadă, Deliric s-a dedicat mai mult afacerilor și mai puțin muzicii, dar în anii ’90, Deliric a fost un nume important în muzica rap din România, fiind printre primii artiști care au pus bazele primei case de discuri independente de hip-hop din România, “Facem Records”.

“Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.”

”Uneori e bine să te arunci și cu capul înainte. Mi se pare că dacă ajungi avansat în vârstă și nu ai avut câteva eșecuri serioase, ai o frică - pe care eu o compar cu frica de bătaie”, spunea artistul pentru startupcafe.ro

Dacă antreprenor nu se declară oficial, Răzvan a spus mereu despre el că este foarte familist, ceea ce arată că relația dintre el și Inna are toate șansele să devină una tot mai puternică. Inna nu i-a făcut prea multe declarații, dar se afișează tot mai des cu el pe Instagram, iar de ziua lui l-a numit “persoana și rapper-ul preferat din lume.”

ÎN GALERIA FOTO PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU INNA ȘI DELIRIC

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO:

Instagram Inna

Instagram Deliric

related posts

Modifică setările cookies