Povești de iubire: Iuliana Marciuc și Adrian Enache, de la o relație controversată, la 25 de ani împreună


Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de  25 de ani, au trecut prin multe împreună, și-au asumat relația târziu, deși nici nu s-au ascuns prea tare, dar pare că s-au întâlnit ca să fie un cuplu “până la adânci bătrâneți.”


Când s-au îndrăgostit, erau amândoi căsătoriți, dar Iuliana a decis prima să divorțeze, iar cel care i-a urmat în 2009 a fost Adrian. S-au mutat împreună într-un final într-un apartament din Băneasa, iar ulterior Iuliana Marciuc a mărturisit pentru  revista Taifasuri, citată de Click:
 
„Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă.”

Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar au primit binecuvântarea preotului și s-au logodit în Bulgaria: 
 
„Singurul act de acest gen pe care am simţit nevoia să îl facem a fost logodna noastră, cu slujbă religioasă, verighete, lumânări şi buchet de logodnă, moment de la care, iată, au trecut deja 10 ani”, a declarat, pentru Libertatea, Iuliana Marciuc. 
 
Iuliana a spus mereu că au multe în comun, desi ea e mult mai realistă și el mult mai visător, și s-au iubit enorm de la început. Au împreună un băiat, David, în vârstă de 15 ani, de care sunt amândoi foarte mândri și în creșterea căruia s-a implicat și Adrian de la început, deși cei doi părinți nu au locuit dintotdeauna împreuna.

Pe Pro Tv Plus puteți vedea Share în Bucate:

FOTO: IULIANA MARCIUC FACEBOOK

FULLSCREEN
Povești de dragoste: Marciuc și Enache
  • /

related posts