Povești de iubire. Laura Mușuroaea și partenerul ei, Alex: ”Ne-am cunoscut on-line, dintr-o joacă”


Laura Mușuroaea, unul dintre cei mai apreciați vloggeri de beauty din România, l-a cunoscut pe Alex, partenerul ei de viață, pe internet, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Tag-uri:

Laura, care acum este o fericită proaspătă mămică, își amintește cum l-a cunoscut pe iubitul ei. 

Citește și: Poveşti de dragoste. Andra si Cătălin Maruţă, de la o invitaţie la cartofi prăjiţi, la zece ani de căsnicie

”Ne-am cunoscut on-line, dintr-o joacă. Eram la petrecerea lui Costin (acum nașul copilului). Prietenii mă băteau la cap să vorbesc cu diverși tipi, pentru că eram singură. Așa că au început să scrie de pe contul meu. Alex s-a prins că râdem de el și a intrat în jocul nostru. Cumva, pe parcursul discuției, ne-am dat seama că avem, într-adevăr, lucruri în comun și am început să vorbim serios”.

Laura Mușuroaea mărturisește că, la început, a fost cucerită de glumele lui: ”Mă făcea mereu să râd în hohote, vorbeam foarte mult, eram foarte apropiați și, deși el nu vrea să recunoască, a fost foarte romantic încă de la început. El spune că l-am cucerit cu atitudinea mea pozitivă, pentru că el nu credea că există oameni așa veseli și buni până să mă cunoască”.

Pentru că primul sărut nu se uită niciodată, Laura își amintește cum a fost pentru ea și Alex. ”Primul sărut a fost că între doi adolescenți, timid și drăguț. Iar declarația de iubire aș putea spune că la fel. Noi ne-am aprins foarte repede la începutul relației și am trăit cu Alex o a doua adolescență, cu fluturi în stomac, săruturi timide, ținut de mână și declarații „stângace”. Poate că de aceea am și ales să fim împreună pentru totdeauna”.  

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA

related posts

Modifică setările cookies