POVEȘTI DE IUBIRE: Luminița și Gigi Becali se cunosc de când ea avea 14 ani și anul acesta sărbătoresc nunta de argint


Gigi Becali e cunoscut în toată țara ca o fire foarte vulcanică, dar singura care pare să îl tempereze este soția lui, Luminița, mult mai liniștită și mai discretă


Cei doi se cunosc din 1984, de când omul de afaceri avea numai 26 de ani, iar ea 14 ani. Potrivit capital.ro, s-au căsătorit ani mai târziu și aniversează în 2020 nunta de argint. Se pare că, așa cum cerea tradiția machidonilor, căsnicia lor a fost una stabilită, iar cei doi sunt verișori de gradul 3. 
 
Potrivit site-ului sfaturiortodoxe.ro, Luminița și Gigi Becali, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat nicio regulă bisericească. 

Deși Becali are parte de foarte multe apariții în presă, cea care îi stă alături a preferat de-a lungul timpului să rămână în umbră și nu a acordat niciodată interviuri. A preferat să fie o mama și o soție bună și s-a ocupat de creșterea copiilor.  Cuplul are trei fete: Theodora, Alexandra și Cristina.
 
Gigi Becali a afirmat  de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.
 
“Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, declara Becali într-o intervenție televizată, cu referire la partenera sa de viață.
 
PE PROTV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"- SEZONUL 2

FOTO: PRO TV/PROFIMEDIA IMAGES
 

related posts

Modifică setările cookies