Poveşti de iubire - Pepe şi Raluca: de la „Raluca-Scufiţa Roşie”, la cea mai fericită soţie


Pe 20 iulie 2014, chiar de ziua artistului, Pepe şi Raluca organizau ceea ce avea să fie atunci "nunta anului". 


Au avut parte de naşi de elită - Andra şi Cătălin Măruţă, de invitaţi de seamă şi de o petrecere ca în poveşti. În amintirea momentului, Pepe a înregistrat piesa “ Lacrimi de fericire”, al cărei videoclip conţine imagini chiar de la nuntă.
 
Versurile sunt sugestive, iar Pepe spune că îi sunt dedicate în întregime Ralucăi:
 
"E cea mai fericită zi din viata mea
Azi ne juram iubire unul altuia
Pentru toata viaţa
E cea mai fericită zi din viaţa mea
Lângă tine, lacrimi de fericire."

Într-un interviu acordat WOWBiz, Pepe a povestit cum a întâlnit-o pe femeia alături de care spune că vrea să îşi petreacă toată viaţa:
 
"Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă, am văzut-o. Era îmbrăcată în roșu. Am trecut-o în telefon "Raluca Scufița Roșie" și mult timp a rămas așa la mine în telefon. Cred că și acum o am, nu glumesc, și-a schimbat numărul. Acum e "Soția". M-am uitat în ochii ei când cântăm, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenușăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.  Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era încă cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni, a ieșit cu mine cu condiția să își plătească cafeaua. Și i-am zis "Dacă tot o plătești pe a ta, plătește-o și pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare. Apoi am mers într-o vacanță, dar ca frații. Am mers în aceeași vacanță, dar am dormit ca frații. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Ușor, ușor, s-a legat. 
După 3 luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproșat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. 
Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează.”
 
 
Astăzi, Pepe are alături de Raluca două fetiţe superbe pe care le consideră prinţesele lui: pe Maria şi pe Rosa Alexandra. 
 
Pe PRO TV PLUS, puteţi urmări un interviu dat de Pepe "La Măruţă":

 
FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
  

related posts

Modifică setările cookies