Povești de iubire - Prințul Harry și Meghan Markle: "Dragostea noastră e mai presus de orice basm ai citit"


S-au văzut, s-au plăcut și…au scris istorie. Și încă fac asta! 


Prima întâlnire a avut loc în casa unei prietene comune, în vara anului 2016. El nu auzise de vedeta din "Suits", ea nu citise foarte multe despre el, dar într-un interviu pentru BBC, fiul Prințului Charles mărturisea că a plăcut-o din primul moment. La rândul ei, Meghan spun tot pentru BBC:

“Da, prietena care ne-a făcut cunoștință a aranjat o întâlnire. Eu nu ştiam prea multe despre el, iar singurul lucru pe care l-am întrebat, când am aflat că vrea să ne facă cunoştinţă, a fost :“Este un om bun?” După prima întâlnire ne întrebam deja cum facem să ne vedem din nou. 

S-au revăzut foarte repede, iar pentru a treia întâlnire, Harry i-a pregătit ceva special frumoasei Meghan. Mai precis, a invitat-o într-o vacanţă exotică în sudul Africii, în Botswana, unul dintre puţinele locuri unde prinţul se putea ascunde de atenţia publică.

La 4 luni de la prima lor întâlnire, presa britanică a aflat despre relaţia  dintre “Rachel Zane” din "Suits" și prinţul Harry.

Tabloidele s-au apucat să “sape” în trecutul lui Meghan, în căutare de picanterii, i-au implicat familia și au publicat o mulțime de articole pe care mulți le-au considerat jignitoare și rasiste. 

Reacţia lui Harry a fost pe cât de promptă, pe atât de hotărâtă încă de la început. Într-o scrisoare deschisă, le-a cerut jurnaliştilor să înceteze să o mai atace pe iubita lui şi chiar s-a declarat ”îngrijorat” pentru siguranţa ei.

Ulterior, Hary a ales să o prezinte lumii întregi pe “această femeie frumoasă care a aterizat în viața mea” la ediţia din 2017 a jocurilor Invictus. Cei doi s-au ţinut de mână în public, ceva neobişnuit pentru membrii familiei regale, și a fost clar pentru toată lumea că urmează ceva serios. Mai târziu, Harry a îngenuncheat și a cerut-o pe Meghan de soție, au organizat nunta de prințesă în fața lumii întregi, dar au făcut și cununia visurilor cu puțin înainte. Mai precis, au fost doar ei doi și preotul, pentru a jura iubire eternă în fața lui Dumnezeu.

În martie 2020, cuplul deja format din Ducele și Ducesa de Sussex, a părăsit Marea Britanie. Inițial, destinația a fost Canada, dar ulterior cei doi s-au stabilit în Los Angeles, unde au început o nouă viață. În interviul oferit lui Oprah Winfrey, în care au mărturisit fără menajamente tot ce i-a deranjat în cadrul Instutuției Regale, au arătat însă și cât de mult de iubesc. Mai precis, au încheiat materialul cu declarații emoționante:

Meghan Markle: "A toate acele lucruri pe care mi le-am dorit. (...) Dragostea noastră e mai presus de orice basm ai citit."

Prințul Harry: "Ea m-a salvat!"

Meghan Markle: "E foarte frumos ce spune, dar în realitate el ne-a salvat pe amândoi.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA TRENDING REVIEW CU DARAGIU:

FOTO: SHUTTERSTOCK

related posts

Modifică setările cookies