Povești de iubire: Românca de 30 de ani și milionarul de 63 care deține Statuia Libertății se iubesc și devin a doua oară părinți


Iasmina Milutinovici-Hill, din Timișoara, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, un american cu 30 de ani de mai în vârstă decât ea. 


Acum mai mulți ani, povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, azi în vârstă de 30 de ani, şi milionarul în vârstă de 63 de ani, a făcut înconjurul lumii. 
 
Detaliul care le-a atras atenția tuturor e că bărbatul milionar provine dintr-o familie extrem de influentă și care are în proprietate, printre altele, chiar Statuia Libertăţii.
 
Potrivit Click.ro, Iasmina susţine că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!” În schimb se pare că părinţii ei  – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara, nu au fost prea încântaţi. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e”

 

Our happy little family is becoming bigger ❤️❤️❤️❤️❤️ our hearts are so full and we are so grateful ❤️❤️❤️❤️❤️

Posted by Iasmina Milutinovici-Hill on Monday, 15 February 2021

 

În vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul bloc-turn 30 Rockefeller Plaza din New York. Evident, au organizat o nuntă plină de fast, ca în povești. 
 
La doar câteva luni au devenit părinţi, aşa că fericirea a fost şi mai mare pentru ei. Pozele cu Iasmina, Bradford şi băiatul lor pe nume Michael James în vârstă de 2 ani azi, îi prezintă ca pe niște părinți foarte implicați, care nu își afișează luxul în care trăiesc, ci se bucură de familie. 

.,.,.,.

Acum, Iasmina Milutinovici-Hill şi cel care i-a devenit soţ, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Iasmina a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Facebook, unde a scris:
 
“Mica noastră familie devine mai mare. Inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință.”
 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un  interviu cu Mariana Van Zeller, jurnalista care arată cum funcționează piața neagră

FOTO: IASMINA MILUTIANOVICI-HILL

  • Povești de iubire: Românca de 30 de ani și milionarul de 63 care deține Statuia Libertății se iubesc și devin a doua oară părinți

related posts

Modifică setările cookies