Povești de iubire: Sandra și Adrian Mutu s-au întâlnit când erau amândoi nefericiți, dar și-au găsit fericirea împreună


Adrian Mutu povestește de câte ori are ocazia că a întâlnit-o pe Sandra într-un cerc de prieteni foarte apropiați, dar într-un moment foarte greu din viața lui.


Frumoasa Sandra i-a fost alături, mai ales că, după spusele lui Adrian, aceasta trecea la rândul ei printr-o răscruce în viață. Pe atunci Sandra era foarte tânără, era model cu titlul de Miss România, dar cel mai tare își dorea să iubească. 
 
Adrian Mutu şi Sandra Bachici, devenită Mutu, s-au căsătorit religios pe 15 octombrie 2017, desi initial stabiliseră cununia pe 6 octombrie. Pica însă într-o zi de vineri, dar preotul a refuzat să oficieze ceremonia. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago. 

Ceremonia a fost una fastuoasă, plină de elaganță și rafinament. Rochia de mireasă a Sandrei a costat 10 000 de Euro și a fost concepută de un designer roman. 
 
Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii diferite: Tiago , Mario, Adriana și Maya. Alături de el nu locuiește decât băiatul cel mic, dar sportivul spune că face tot ce poate pentru a-și vedea toți copiii cât mai des și pentru a menține o relație armonioasă cu ei.
 
Astăzi, la 26 de ani, Sandra a decis să se retragă total din showbiz, cu toate că frumusețea ar fi ajutat-o mult, și să fie în primul rând mama și soție devotată. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV SHARE ÎN BUCATE:

FOTO:

SANDRA MUTU INSTAGRAM

ADRIAN MUTU INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies