Povești de iubire - Vlăduța Lupău și Adi Rus: se spune că, după ce s-a bătut la propriu pentru ea, el și-a tatuat chipul ei ca declarație


El are 27 de ani, ea 30 și, contrar multor comentarii și observații mai mult sau mai puțin răutăciose, vor cu fiecare ocazie să arate cât de mult se iubesc.


Vlăduța și fotbalistul Adrian Rus s-au cunoscut în urmă cu șase ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum doi ani și jumătate S-au căsătorit anul trecut, după un an de logodnă și vor să le arate tuturor că trăiesc o continuă lună de miere.

Mai mult, fotbalistul și-a tatuat chipul Vlăduței pe braț și etalează declarația lui de dragoste cu fiecare ocazie pe care o are. La Măruță, Adrian chiar a declarat:

 "Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie."

Considerată "frumușica muzicii populare", Vlăduța Lupău a trezit mari pasiuni de-a lungul timpului. Ziarele au scris chiar că actualul ei soț și fostul ei iubit s-au bătut la propriu în timpul festivalului UNTOLD. Pentru inima ei, bineînțeles. Cei doi nu au confirmat asta, dar au vrut mereu să arate cât de mult se iubesc.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA INTERVIURI SPECIALE CU ACTORII PREFERAȚI:

FOTO: VLĂDUTA LUPĂU

related posts

Modifică setările cookies