Povesti inedite de dragoste: Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, un nou început 


“A fi sau a nu fi iubire”, asta-i întrebarea!
 
 
 


S-au văzut, nu s-au plăcut din prima zi în “Ferma-Un nou început”, dar după câteva săptămâni împreună a început o poveste de dragoste care a uimit toată România. Memorabilă a fost prima noapte în care cei doi au dormit împreună, s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat. 

Pentru ei acea noapte a însemnat, la modul real, un nou început. El avea logodnică acasă, ea iubit, dar amândoi s-au comportat ca nişte oameni liberi şi îndrăgostiţi. Şi-au asumat însă riscuri enorme: pe el Raluca Podea, femeia care aştepta să o ducă la altar, l-a făcut praf în presă, iar pe ea pastorul Bisericii Penticostale, din care face parte, a decis să o sancţioneze. 

Comportamentul lor a stârnit reacţii şi în Fermă. ”Asta este Brigitte. Poate ei îi place să fie iubită, strânsă în brațe în anumite momente. Poate duce dorul de casă. (…) De la Ilie la Pastrămă… nu știu ce să zic.”, a comentat Geanina Ilieș, alături de care au intrat în show.

Mai în glumă, mai în serios, după prima noapte în care au dormit împreună, el i-a spus “mie îmi place să mă iubeşti” şi “tu nu eşti doar de o noapte, Brigitte.”

 “Cred că Brigitte a văzut sufletu meu şi fără să vrea a început să aibă sentimente faţă de mine,” a afirmat tot Florin la un testimonial. După aceea, ea i-a făcut baie şi el a precizat că a avut grijă de el ca o mamă. Asta deşi Brigitte a suţinut sus şi tare că nu vrea să fie asta pentru el.

Rămâne de văzut dacă Brigitte trece de la Sfăt la Năstase la Pastramă, pentru că toată presa scrie că bat clopote de nuntă. 

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies