Poveşti inedite de iubire: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Cristina: “S-a dat din plin în noi”


Sunt de mai bine de nouă ani împreună şi se consideră suflete pereche. Începuturile au fost însă foarte grele, iar povestea lor, foarte controversată. 


S-au cunoscut în calitate de colegi: el prezenta o emisiune, ea era reporter de teren la acelaşi show. Natura muncii îi făcea să petreacă mult timp împreună. Aşa s-au descoperit unul pe altul şi...s-au îndrăgostit. Cristina nu avea pe atunci nicio relaţie, dar Mădălin Ionescu era căsătorit şi avea deja doi copii. Când au decis să îşi asume relaţia, foarte mulţi i-au judecat. Cristina a fost cea mai taxată şi a fost considerată “distrugătoare de cămine.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? @madalin_augustin_ionescu_insta #8anidecasatorie

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

 
Timpul însă a arătat o altă faţă a Cristinei si a cuplului lor, care a rezistat până azi. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar Cristina a acceptat să fie mamă pentru cei doi copii ai lui Mădălin, deşi fata era deja adolescentă, iar băiatul avea probleme medicale. Mai târziu, au născut chiar ei un copil, pe fetiţa Petra, care tocmai a aniversat doi ani. 
 
Pentru wowbiz.ro, Cristina Şiscanu şi-a amintit de începuturile lor: “Acum mulţi ani, când a început povestea noastră de dragoste, s-a dat din plin în noi. Dacă s-ar fi putut, s-ar fi aruncat cu roşii, pe stradă, în noi. Dar timpul a demonstrat anumite lucruri.”
 
 
La rândul său, Mădălin, tot pentru wowbiz, a făcut cea mai frumoasă declaraţie pentru soţia sa, în care şi-a arătat toată dragostea şi recunoştinţa:
 
„Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, a declarat Mădălin Ionescu.

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies