Povești inedite de iubire: Elena Băsescu și Cătălin, zis Tomată! Ea e cu 12 ani mai mare, dar se iubesc și au deja un copil împreună


Povestea de dragoste a celor doi a început în vara lui 2017, iar în 2018 tinerii anunțau deja că vor fi părinți. 


Ea are 39 de ani, el are 27, dar nu le stă nimic în cale, pentru că se iubesc. Mai mult, acum au împreună o fetiță, pe Anastasia, dar se ocupă, tot împreună, și de copiii Elenei din căsnicia anterioară cu Bogdan Ionescu: de Sofia Anais şi de Traian Jr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui cu ocazia prăznuirii Sfintei și Preavitezei Mari Mucenițe #Anastasia! #22decembrie #AnastasiaGheorgheBasescu

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu) pe

Cătălin Gheorghe, poreclit Tomată, după o celebră pizzerie din străinătate, provine dintr-o familie înstărită, are afaceri cu restaurante și a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București. La fel ca și Elena, a cochetat și el cu modelling-ul, pozând pentru o firmă care vinde costume și haine bărbătești. În magazine din Obor și din Berceni încă mai apar fotografii în care Cătălin, îmbrăcat la patru ace, face reclamă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A treia locatie @treevipizzaaltaglio Calea Victoriei 26 #3rdlocation Anastasia’s Daddy

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu) pe

 
Înainte să se îndrăgostească de Elena, Cătălin a format cu cuplu cu Alexandra Horpos, dar și cu actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Cunoscuții îl prezintă drept un bărbat discret și foarte muncitor. 
 
Elena Băsescu, în calitate de fiica a fostului președinte, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mai ales că acum, tot ce își dorește să se știe despre ea e că e o mama dedicată și o familistă convinsă.
 
Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:
 

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies