Povești inedite de iubire - La 37 de ani o suedeză s-a căsătorit cu un cerșetor român de 21 de ani! Ce i-a legat pe cei doi


Înainte ca Josefin Karlsson  să se îndrăgostească de el, Florin Serban trăia din cerșit. 


În fiecare zi, se aşeza în faţa unui magazin alimentar, situat în cartierul Biscopsgarden, din oraşul Goteborg, şi aştepta ca oamenii să-i lase un ban după ce îşi făceau cumpărăturile. De la fereastra apartamentului ei, unde locuia alături de cei șase copii, Josefin l-a văzut și a fost impresionată de el. A început să îi aducă mâncare, apoi o umbrelă și apoi chiar o pătură, ca să îi fie mai puțin frig.
 
 
 
 
Se înţelegeau în engleză, pe care fiecare o vorbea, însă, foarte puţin. Încet-încet, Josefin şi Florin s-au îndrăgostit și, la un moment dat, au hotărât să se căsătorească.Martori la cununie le-au fost copiii Josefinei, sora miresei, Solei, şi Veronica, sora lui Florin, care a venit special din România. Totodată, printre invitaţi s-au numărat şi câţiva prieteni de-ai mirelui, cerşetori din oraşul Goteborg. Josefin a purtat o rochie roşie, iar în păr a avut prinsă o coroniţă din flori albe, împletită de fiica sa de 16 ani.
 
Povestea de iubire a fost numită de ziarele din Suedia “povestea Cenușăresei”, doar că în rolul Cenușăresei a fost de data aceasta...un EL. 
 
Potrivit dailisabah.com, Josefin a povestit despre începuturile lor : „Am fost atât de șocată de cât de rău îl tratau unii suedezi pe acest biet cerșetor. Unii oameni erau foarte drăguți cu el, dar mulți l-au abuzat - nu mulți au avut timp să încerce să înțeleagă de ce era acolo. Îmi doream foarte mult să vorbesc cu el pentru a înțelege situația cerșetorilor și de ce au venit aici. "
 
Când a fost întrebată dacă s-a confruntat cu vreo rezistență din partea prietenilor și a familiei la ideea de a se căsători cu cineva care cerșea în afara unui supermarket cu puțin timp în urmă, Karlsson ar fi spus: „Există unii care spun că diferența de vârstă este prea mare sau că el se căsătorește cu mine pentru a rămâne în Suedia. Dar marea majoritate a oamenilor sunt fericiți. Oamenii zâmbesc și ne felicită când ne văd și spun că povestea noastră este un fel de basm Disney. "

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA :

FOTO: SHUTTERSTOCK

related posts

Modifică setările cookies