Povești inedite de iubire: Oana și Viorel Lis-nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au peste 20 de ani de relație


Sunt împreună din 1998, de când el avea 54 de ani, iar Oana 18. Puțină lume credea că vor rezista împreună și vor trece prin atâtea, dar acum au 21 de ani de relație și aproape 10 de căsătorie. 


În perioada în care s-au întâlnit, Viorel Lis era primar al Bucureștiului, iar Oana lucra pentru el. Au trecut prin multe împreună, au avut apariții media controversate - precum pictorialele în care Lis devenea Shrek și ea Fiona, multe lume i-a comentat și blamat, dar și-au păstrat mereu simțul umorului și le-au depășit pe toate. 
 
Cea mai mare surpriză pentru Viorel Lis a fost tocmai transformarea soției lui în ultimii ani. Practic, s-a căsătorit cu o persoană și, la un moent dat, s-a trezit cu alta. Oana spune cu umor că nici soțului ei nu îi vine să creadă. 
 
Deși era deja absolventă a Facultății de Limbi Străine și a Colegiului de Birotică, Oana a dat la Facultatea de Psihologie, unde urmează să își ia licența, iar această experiență a transformat-o total. A apropiat-o mai mult de Dumnezeu, a făcut-o să se gândeacă să se pocăiască, a scăpat-o de atacurile grave de panică și de anxietate și, apropo de iubire, a făcut-o să aibă un țel măreț:
 
“vreau să devin cea mai iubitoare persoană de pe Pământ.”

Pe PRO TV PLUS, puteți vedea o Oana Lis total schimbată, într-un interviu marca La Măruță:

FOTO: FACEBOOK

related posts