Poveşti inedite de iubire: Silvia şi Petre Roman! El are 72 de ani, ea 47, dar se gândeau să mai facă un copil


Sunt împreună de mai bine de zece ani , au un băieţel de 9 ani care îi face fericiţi şi pare că întineresc în fiecare zi împreună.
 


Viaţa însă nu a fost la fel de uşoară de la început. În 2012, pentru Libertatea, Silvia povestea:
 
“Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”. 
 
Într-adevăr, când au decis să îşi asume relaţia, presa a explodat. Fosta soţie a lui Petre Roman, Mioara, s-a arătat supărată, iar mulţi au considerat că Silvia stă alături de Petre pentru bani şi faimă. Timpul şi familia pe care au construit-o împreună dovedesc altceva. 

Prima dată s-au întâlnit într-un avion, unde s-au aşezat întâmplător unul lângă altul. Pe atunci ea se concentra pe muzică şi avea deja un album la activ, scos în 2003. Presa a scris că înainte de a se îndrăgosti de Petre, Silvia a avut o relaţie de 12 ani cu un italian foarte bogat, cu 47 de ani mai în vârstă, pe nume Giuseppe.

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momente speciale din emisiunile preferate:

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies