Poză de colecție: Antonia, Velea și cei trei copii, într-o imagine care a topit internetul


Antonia și Alex Velea se mândresc cu una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc. Toată lumea îi știe pe băiețeii lor superbi, Dominic și Akim, și pe frumoasa Maya, din căsnicia anterioară a cântăreței.


Antonia a postat o imagine pe pagina ei de Instagram, unde a spus practic care este cea mai mare dorință a ei de Crăciun – să aibă întreaga familie alături.  Se știe că micuța Maya locuiește cu familia tatălui ei în Italia și că vine rar în România. 

“All I want for Christmas”, este mesajul Antoniei care însoțește imaginea înduioșătoare. Fotografia nu este însă una recentă, ci a fost făcută în vară.

Fanii au fost încântați de fotografie și Antonia a primit peste 100 de mii de like-uri doar în câteva ore. 

Din cauza divorțului complicat prin care a trecut Antonia, băieții lui Alex Velea au primit numele fostului ei soț, Catellano. La începutul anului, Alex Velea spunea că lucrurile sunt pe cale să se rezolve.

“Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, spunea Velea în Viva.

Antonia a mers de mai mute ori în Italia cu Alex Velea pentru a o vedea pe fiica sa.  “Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost că și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, spunea Antonia pentru revista Viva. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Poză de colecție: Antonia, Velea și cei trei copii, într-o imagine care a topit internetul
  • /

related posts