Poze rare cu fiica lui Tom Cruise. Cum au surprins-o paparazzii pe străzile din New York


Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes s-a transformat într-o domnișoară încântătoare. Suri are 16 ani și a moștenit trăsăturile fizice ale părinților ei celebri.


Alături de Tom Cruise nu a mai fost fotografiată din 2013, tocmai de aceea presa de peste Ocean a scris în repetate rânduri că actorul și-a abandonat fiica. Părinții adolescentei au divorțat în 2012, după 6 ani de căsnicie. 

Recent, paparazzii au surprins-o pe puștoaică la o promenadă pe străzile din New York. Suri era însoțită de o prietenă și părea extrem de jovială. 

La prima vedere, Suri pare copia fidelă a actriței Katie Holmes, însă a moștenit și din trăsăturile fizice ale lui Tom Cruise.

Suri Cruise, la promenadă pe străzile din New York (Foto: Profimedia Images)

Adolescenta purta o rochie înflorată, o pereche de șlapi și o geantă de laptop. Cu părul pe spate și un zâmbet fermecător, Suri le-a captat atenția trecătorilor. 

Suri n-a fost deranjată de blițurile paparazzilor și chiar le-a zâmbit acestora. 

Tom Cruise este adeptul Bisericii Scientologice, de care Katie Holmes s-a îndepărtat în 2012, imediat după divorțul de actorul din seria Misiune Imposibilă. Conform presei americane, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2013 din cauza credințelor religioase care îi interzic apropierea de persoanele „infidel bisericii”. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia

related posts

Modifică setările cookies