Poze rare cu Prințul Charles și Camilla la plajă în Barbados. Cei doi au făcut baie în Marea Caraibilor


Cuplul regal se află într-o vizită oficială în câteva state care au făcut cândva parte din Imperiul Britanic.

Tag-uri:

Ducele de Wales, Charles, și ducesa de Cornwall, Camilla, și-au început vizita oficială în Comunitatea Națiunilor din Caraibe la 17 martie, când au oprit în Sfânta Lucia, o țară insulară din arhipelagul Caraibe. O zi mai târziu, cei doi au oprit în Barbados, o insulă situată la confluența Mării Caraibilor și Oceanul Atlantic. Aici, Prințul Charles și Camilla au făcut plajă și s-au scăldat în apa mării, ca în vremurile de altădată.

La cei 71 de ani, Camilla nu s-a sfiit să-și arate corpul într-un costum de baie bleu one piece. Prințul Charles, care a împlinit 70 de ani în noiembrie 2018, și-a etalat trupul lucrat și bine întreținut datorită trecutului său de mare sportiv. Conform ziarului britanic Mirror, ducele de Wales este un jucător împătimit de polo pe iarbă, merge des în drumeții și urmează un program de fitness.

Prințul Charles face flotări și genuflexiuni înainte de culcare și a cerut până și sfaturi de antrenament de la jucătorii echipei naționale de rugby a Țării Galilor.

Charles și Camilla și-au programat circa 50 de întâlniri oficiale pe durata șederii lor în Caraibe, urmând să facă o oprire importantă în Cuba, la solicitarea Casei Regale britanice. Conform programului realizat de Familia Regală, Charles și Camilla trebuie să ajungă la Havana pe 24 martie pentru a duce un mesaj oficial al reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Charles a fost mandatat de regină să vorbească în numele Casei Regale despre posibilele relații de colaborare în domenii precum cultura, mediul academic, antreprenoriatul, agricultura sustenabilă și restaurarea monumentelor istorice.

Este pentru prima dată când Prințul Charles și ducesa de Cornwall, Camilla, vizitează împreună Cuba.

FULLSCREEN
Poze rare cu Prințul Charles și Camilla la plajă în Barbados. Cei doi au făcut baie în Marea Caraibilor
  • /


related posts