Premiile Grammy 2020: Demi Lovato, în lacrimi pe scenă la prima apariție live după supradoza din 2018


Demi Lovato a fost ovaționată de mii de oameni la prima sa apariție pe scenă, la Premiile Grammy, la un an jumate de la supradoza care era să îi ia viața.


Cântăreața a fost copleșită de emoție și a trebuie să reia melodia, după un început ezitant. Publicul i-a fost alături și a aplaudat-o minute în șir. Demi Lovato a izbucnit în lacrimi în timpul interpretării piesei Anyone, compusă special pentru acest eveniment.

Odată ce și-a învins emoțiile, artista a avut o prestație fabuloasă, iar fanii au lăudat-o pe rețelele de socializare.

VEZI SI: Premiile Grammy 2020: ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu

 

Foto/video: Covorul rosu la Premiile Grammy 2020

Îmbrăcată într-o spectaculoasă rochie albă, creată de Christian Siriano, Demi a arătat impresionant pe scenă. Revenirea artistei a fost un succes, după ce în ultimul an jumate a încercat să își revină după episodul dramatic din vara lui 2018. Atunci a ajuns în stare gravă la spital, fiind la un pas de moarte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hᴇʟᴇɴᴇ Fɪsᴄʜᴇʀ (@helenefischerfan_) pe

Ea era inconștientă când paramedicii au sosit la ea și a trebuit resuscitată cu Narcan - un antidot la opioide.

 

Am fost mereu transparentă în privința luptei mele cu dependența. Această boală nu este ceva care dispare cu timpul. Este ceva ce continuă să revină”, a scris Demi atunci pe Instagram.

După ani întregi în care s-a luptat cu problemele alimentare, a făcut public faptul că este bipolară, a ajuns la spital în repetate randuri și a mărturisit că în copilărie a încercat să se sinucidă, Demi Lovato pare împăcată cu ea însăși. Vedeta, care încă din adolescență se luptă cu kilogramele în plus, a postat vara trecută pe Instagram o imagine needitata cu trupul său.

Îmbrăcată în costum de baie, Demi Lovato arată lumii întregi că este o femeie ca oricare alta, cu probleme cu greutatea și cu celulită.

“Aceasta este cea mai mare frică a mea. O imagine cu mine în bikini, needitata. Și ghici ce, am celulită! M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu, să îmi editez pozele (da, celelalte poze cu mine în bikini sunt editate , urăsc că am făcut asta, dar e adevărat) că alțîi să creadă că eu corespund standardelor lor de frumusețe. Dar aia nu sunt eu”, a scris Demi.

La numai 27 de ani, Demi Lovato a experimentat cât alții într-o viață. Este în lumina reflectoarelor încă din copilărie: la 7 ani a început să participe la concursuri de frumusețe pentru copii, iar apoi a evoluat la statutul de vedetă Disney. Nu a știut însă cum să își gestioneze celebritatea uriașă, așa că a căzut în patima alcoolului, a drogurilor și a bulimiei. Mai mult, a descoperit că suferă de tulburare bipolară. 

 

"Nu am crezut că o să prind 21 de ani", spunea Demi într-un interviu. Cu multă voință și ajutor din partea familiei și a prietenilor, Demi a trecut peste perioada neagră din viață ei și acum este un model de urmat pentru milioane de tinere din întreagă lume.

Demi Lovato a mai mărturisit că a suferit și de o boală psihică dificilă care se manifestă prin dorință de a se automutila pentru a se pedepsi sau pentru a-și "alina" durerile emoționale. "Am început de la 11 ani. Era o formă de a-mi exprima rușinea pe care o simțeam în legătură cu schimbările corpului meu. Era singura formă de a exprima ceea ce simt. Aveam multe sentimente contradictorii și singura modalitate prin care puteam să îmi alin durerea era să îmi fac singură rău fizic", a declarat Lovato.

S-a internat la o clinică de dezintoxicare, pentru a-s trata problemele alimentare, dependența de droguri și obsesia de a se tăia singură.

  • Premiile Grammy 2020: Demi Lovato, în lacrimi pe scenă la prima apariție live după supradoza din 2018

related posts

Modifică setările cookies