Presa l-a numit prizonierul top-model, dar mai apoi nu s-a mai aflat nimic de el. Cum a fost surprins de curând


Jeremy Meeks participă la protestele care au loc în Statele Unite ale Americii, ca urmare a faptului că George Floyd, un bărbat de culoare, și-a pierdut viața după ce un ofițer de poliție alb a stat aproape 9 minute cu genunchiul pe gâtul lui. 


Jeremy Meeks participă la protestele care au loc în Statele Unite ale Americii, ca urmare a faptului că George Floyd, un bărbat de culoare, și-a pierdut viața după ce un ofițer de poliție alb a stat aproape 9 minute cu genunchiul pe gâtul lui. Agentul nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile disperate ale victimei încătușate, care spunea că nu poate să respire.

Prizonierul top-model a fost fotografiat și filmat alături de fiul său, Jeremy JR, la protestele din Beverly Hills. Pentru că a venit fără tricou, cei prezenți nu au putut să nu remarce că nu și-a pierdut forma fizică care l-a făcut celebru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We could be brothers huh ???? @kendrick38

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Acesta este mai mult decât implicat în protestele de stradă care au loc în peste 30 de orașe din America și susține manifestul atât fizic, în stradă, dar și pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✊????✊????

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Manifestațiile din SUA, care au început sub sloganul „Black Lives Matter” - sau prescurtat BLM (Viața oamenilor de culoare contează) - , au dorit inițial să atragă atenția asupra rasismului care încă persistă în societatea americană, dar s-au transformat treptat în furie. 

Citește și: Kim Jong-un, o nouă apariție publică! Nici de această dată imaginile nu pot fi verificate din surse independente

Sursă foto: Instagram/Daily Mail/ Profimedia Images

FULLSCREEN
Presa l-a numit prizonierul top-model, dar mai apoi nu s-a mai aflat nimic de el. Cum a fost surprins de curând
  • /

related posts

Modifică setările cookies