Președintele Putin, weekend de relaxare în Siberia, îmbrăcat în piele de oaie


Președintele rus Vladimir Putin s-a relaxat în weekend-ul care a trecut făcând o excursie în Siberia, la doar câteva zile după ce președintele american Joe Biden l-a numit ”criminal”.


Recent, Kremlinul a publicat mai multe poze de propagandă, cu Putin într-un costum din piele de oaie și blană, făcute în timpul excursiei acestuia în Siberia. 

 

În imaginile postat de guvern, Putin pozează în fața unui ATV amfibiu sau alături de ministrul apărării, în timpul unui picnic.

Săptămâna trecută, în timpul unui interviu pentru ABC News, președintele american l-a numit pe Putin ”un criminal fără suflet”, dând naștere unui schimb de replici dure între oficialii celor două țări.

Drept răspund, Putin i-a urat lui Biden ”sănătate”. 

 

Președintele rus a mai spus că „trebuie să fii unul ca să recunoști unul”: ”Întotdeauna, vedem în altă persoană propriile noastre calități și credem că aceasta este la fel ca noi”. 

 

 

Purtătorul de cuvânt al parlamentului rus Volodin a declarat: ”Declarația lui Biden transcede bunul simț. Liderul unei țări care pretinde că este purtătorul principiilor democratice  și al moral nu se poate comporta în felul acesta. Nimeni nu poate vorbi așa despre șeful statului nostru. Această isterie pornește de la impotență. Vladimir Putin este președintele nostru. Atacul asupra lui este un atac față de țara noastră”.

 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Președintele Putin, weekend de relaxare în Siberia, îmbrăcat în piele de oaie
  • /

related posts

Modifică setările cookies