Prețul celebrității pe Instagram explicat de o bloggeriță din România: A fost un stalker, Bill, care mi-a găsit toate adresele de e-mail


Toți tinerii cu blog, vlog, conturi de YouTube sau Instagram care cred că au ceva de spus vor să fie influenceri. Însă, celebritatea în online vine cu un preț greu de plătit.


Aceasta este una dintre concluziile Andreei Cristina Bolbea, o bloggeriță de 30 de ani originară din România care trăiește peste Ocean. Este vedetă pe Instagram, unde a acumulat peste 1,2 milioane de urmăritori, și deține blogul de fashion și beauty simplyandreea.com. Recent, Andreea a fost nevoită să elimine circa 200.000 de followeri de pe Instagram din cauza hărțuirilor de care a avut parte de-a lungul timpului. Bloggerița s-a confesat celor de la Vice, cărora le-a povestit cum a fost amenințată de oameni pe care nu-i cunoștea, dar care păreau că știu totul despre viața ei. 

Andreea spune că celebritatea ei se datorează faptului că la un moment dat a avut o relație cu o persoană care a devenit faimoasă peste noapte. Din această cauză, a fost nevoită să-și închidă contul de Instagram, fiindcă primea frecvent mesaje răutăcioase de la oameni care o urmăreau pe rețeaua socială doar pentru a o umili și discredita. 

„Am atras o bază de fani pe care nu mi-o doream. Se purtau de parcă mă cunoșteau și vorbeau de parcă știau ce fel de persoană sunt”, declară Andreea pentru sursa citată.

FOTO: Andreea Cristina Instagram

Andreea a trecut peste acea relație, a revenit în mediul online, însă nu a scăpat de stalkeri (persoane care urmăresc alte persoane în toate aspectele vieții lor). Bloggerița și-a amintit de unul anume, pe nume Bill, care a speriat-o de moarte cu comportamentul lui. Acesta reușise să facă rost de toate adresele ei de e-mail, unde îi trimitea mesaje. Fiindcă nu primea răspuns, „fanul înfocat” a început să o amenințe și să-i caute adresa. 

„El a făcut asta și mi-a scris: Ți-am găsit adresa și o să vin peste tine dacă mă ignori în continuare. Și-a pus amenințarea în aplicare. A zburat cu avionul în orașul meu, a locuit o lună într-un hotel și a încept să-mi lase colete și scrisori acasă. Nu știa că acolo locuiau pe atunci părinții mei”, se confesează Andreea. 

Când și-a dat seama că individul e periculos, tânăra a obținut în instanță un ordin de restricție împotriva lui.

Românca, în vârstă de 30 de ani, locuiește în prezent la Los Angeles și e căsătorită cu fotbalistul american Bryan Gaul (29 de ani). Cei doi sunt foarte deranjați de fanii insistenți de pe Instagram și, de când a izbucnit această poveste, sunt mai uniți ca niciodată.

FOTO: Andreea Cristina Instagram

Andreea Cristina Bolbea și-a spus povestea și în cadrul Unfollow Me, campania inițiată împotriva hărțuirii în mediul online și violenței domestice. Ea a măturisit că zilnic 30-40 de bărbați vor să o urmărească pe Instagram și nu înțelege de ce. „De ce mă urmăresc? Ofer sfaturi de make-up și de îngrijire a pielii. Cred că am blocat până acum cel puțin 200.000 de persoane”, a spus bloggerița, citată de Daily Mail.

FULLSCREEN
Prețul celebrității pe Instagram explicat de o bloggeriță din România: A fost un stalker, Bill, care mi-a găsit toate adresele de e-mail
  • /


related posts