Prezicerile șocante ale lui Nostradamus pentru 2019. Cum va fi afectată lumea


Profețiile câteodată incredibil de precise ale lui Nostradamus au stârnit teorii ale conspirații ani la rând - dar ce preziceri a făcut profetul francez pentru anul 2019?


În secolul al 16-lea, în Franța, faimosul profet Michel de Nostradame și-a publicat predicțiile, sub forma unor catrene, intuind evenimente care au marcat, ulterior, istoria omenirii.

Citește și: Crezi in prezicerea viitorului? Tarot, horoscop si citit in palma

Adepții lui Nostradamus cred că acesta a prezis, corect, accensiunea la putere a lui Adolf Hitler, moartea regelui Henric al II-lea sau Marele incendiu din Londra, în 1666.

Adepții teoriei conspirației cred, de asemenea, că Nostradamus a prezis o serie de evenimente apocaliptice care vor distruge planeta și vor schimba lumea așa cum o știm. Mesajele criptice ale lui Nostradamus par să prezică izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial, decăderea lumii occidentale și impactul devastator al unui asteroid.

Experții în descifrarea catrenelor lui Nostradamus cred că toate acestea se vor întâmpla în anul care se apropie, 2019, consemnează Express.co.uk. 

Astfel, din prezicerile lui Nostradamus pentru perioada următoare, se pare că un război de amploare va izbucni între Statele Unite și Coreea de Nord sau Statele Unite și Rusia.

După ce Al Treilea Război Mondial va răvăși planeta, umanitatea trebuie să se pregătească pentru impactul unui asteroid uriaș. 

În 2019, temperaturile în creștere, topirea calotei glaciare și uragane puternice vor continua să facă ravagii prin toată lumea.

Conform canalului YouTube Unexplained Mysteries, Nostradamus a prezis, de asemenea, faptul că relația dintre oameni și animale va evolua într-un mod surprinzător. Un analist al catrenelor a explicat: ”Unul dintre lucrurile interesante pe care le spune Nostradamus este că oamenii se vor apropia de animale mai mult ca oricând, sugerând chiar că vom putea vorbi cu ele”.

related posts

Modifică setările cookies