Prietenii lui Johnny Depp, alarmați: „Bea alcoolul ca pe apă”


Războiul pe care îl duce în instanță cu fosta nevastă îl stoarce de puteri pe Johnny Depp. Actorul de 56 de ani are dese escapade bahice, iar prietenii se tem că starul va ajunge să aibă iar probleme serioase cu alcoolul.

Tag-uri:

Johnny Depp e afectat de bătălia aprigă pe care trebuie să o ducă în instanță cu Amber Heard. Actorul a dat-o în judecată pentru defăimare, după ce fosta soție l-a acuzat că a bătut-o. În replică, Depp susține că el a fost victima agresiunilor fizice din partea actriței, însă nu prea poate dovedi asta.

Schimbul de replici l-a consumat serios pe Johnny Depp, care are un istoric de mare consumator de alcool. Apropiații săi susțin că în această perioadă actorul „bea alcoolul ca pe apă”.

„Johnny continua să comande vodcă în camera de hotel la 3 dimineața, în noaptea de dinaintea unui recent eveniment de covor roșu. Sorbea băutura în timpul evenimentului dintr-o cană de cafea. A fost sălbatic. Băieții lui de pază au fost nevoiți să încerce să-l țină pe picioare”, a declarat o sursă din anturajul său, pentru Radar Online.

Citește și: Fiica lui Johnny Depp, în București! Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se bucură de zilele în România

FOTO: Getty Images

Ultimul eveniment de covor roșu la care Johnny Depp a participat este premiera filmului Waiting For The Barbarians, care a avut loc la 8 septembrie 2019 în Deauville, Franța. Acolo s-a întreținut cu actrița Catherine Deneuve.

Pe 24 octombrie, actorul a fost și la deschiderea Guitar Hotel din Hollywood, California, unde a apărut destul de „ruginit”.

Johnny Depp îi cere lui Amber Heard 50 de milioane €

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, în primăvara acestui an. El i-a cerut 50 de milioane de dolari, depăgubire pentru defăimare.

Amber Heard s-a descris drept o victimă a abuzului domestic, însă avocații lui Johnny Depp pretind că aceste acuzații ale actriței sunt fabulații.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Johnny Depp, profil de celebritate

FULLSCREEN
Prietenii lui Johnny Depp, alarmați: „Bea alcoolul ca pe apă”
  • /

related posts

Modifică setările cookies