Prima apariție a Prințului Harry după difuzarea interviului acordat pentru Oprah. Cum a fost fotografiat


Prințul Harry a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba prin Los Angeles.


Este prima apariție a Ducelui de Sussex după difuzarea interviului acordat lui Oprah, care a devenit subiect de discuții în întreaga lume. 

Îmbrăcat sport, cu mască de protecție pe față, Prințul Harry a fost surprins în timp ce pedala prin Montecito, însoțit de o echipă de securitate.

În cadrul interviului acordat pentru Oprah, Megan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil, fetiță.

Interviul Ducilor de Sussex a strânit numeroase comentarii la nivel internațional, dezvăluirile făcute de aceștia fiind neașteptate. Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri suicidale și că a avut mai multe discuții contradictorii cu Kate Middleton. În plus, ea și Harry s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, în cadrul unei ceremonii secrete.

Megan Markle și Prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale, iar în noiembrie 2019 au părăsit Marea Britanie, în prezent locuind în California.

sursa foto: Getty Images/ProfiMedia 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

related posts

Modifică setările cookies