Prima apariţie pe „covorul roşu” pentru Bradley Cooper şi fiica sa de 2 ani. Cum arată micuța  Lea de Seine


Actorul şi producătorul american Bradley Cooper (44 de ani) şi fotomodelul Irina Shayk şi-au încheiat recent relaţia de iubire, dar în urma lor a rămas micuţa Lea de Seine, născută în aprilie 2017.


Fetiţa celor doi a fost ţinută până acum departe de ochii publicului, fotografiile rare cu Lea fiind exclusiv opera unor paparazzi. Iată însă că tăticul Bradley a decis să-şi scoată fiica din ,,anonimat”, luând-o pentru prima dată alături de el la un eveniment oficial desfăşurat la Washington la finalul săptămânii trecute.

Citește și:  Irina Shayk, sexy și când se joacă în parc cu fiica ei. Cum a îmbrăcat-o pe micuța Lea de Seine 

Pe covorul roşu al ceremoniei de decernare a premiilor ,,Mark Twain”, Bradley Cooper a defilat ţinând-o permanent în braţe pe Lea, a cărei apariţie surprinzătoare a fost unanim apreciată. 

Îmbrăcată într-o rochiţă neagră cu steluţe, acoperită de o vestă pufoasă, micuţa blondă cu ochi albaştri le-a arătat tuturor că o moşteneşte din plin la capitolul frumuseţe pe mama sa. În timp ce Bradley şi Lea făceau furori împreună, modelul Irina Shayk se afla în Europa, cu obligaţii de serviciu, rusoaica participând în aceste zile la un eveniment de fashion la Verona.

Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au despărţit în vara lui 2019 după o relaţie de patru ani, iar Lea de Seine a rămas în proporţii egale (50-50) în custodia ambilor părinţi, fără a exista o înţelegere scrisă în acest sens.

Sursa foto: Getty Images/ Profimedia/Instagram

Vezi și: Profil de celebritate - Morgan Freeman

related posts

Modifică setările cookies