Prima fotografie cu chipul Liei Elena, fetița Danei Rogoz. Cum arată micuța


Dana Rogoz a postat pe contul ei de Instagram, spre încântarea celor care o urmăresc, prima fotografie cu fiica ei, Lia Elena. Imaginea a strâns peste 40 de mii de aprecieri. 


Dana Rogoz a născut, în urmă cu două săptămâni, o fetiță perfect sănătoasă, devenind astfel mamă pentru a doua oară.  Lia Elena a venit pe lume pe 20 mai.  De 1 iunie, ziua copilului, Dana Rogoz a publicat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu chipul micuței. Imaginea a strâns peste 40 de mii de aprecieri din partea fanilor. 

Citește și: Elena Băsescu, în bucătărie alături de cei trei copii! Cum s-a lăsat fotografiată

53/366 Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!, a scris Dana Rogoz în dreptul fotografiei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

 

Nu este pentru prima oară când Dana Rogoz le împărtășește fanilor astfel de fotografii. Vedeta obișnuiește să-i țină la curent cu tot ceea ce face. 

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi mai au împreună un băiețel, Vlad, în vârstă de șase ani.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: How to TikTok, episodul 3

related posts

Modifică setările cookies