Prima reacţie a lui Nicole Scherzinger despre filmuleţul intim cu Lewis Hamilton


Un video de 30 de secunde din intimitatea fostului cuplu Nicole Scherzinger – Lewis Hamilton a creat isterie pe internet la începutul acestui an, fiind distribuit de peste 600.000 de ori înainte să fie şters din mediul online.


Imaginile sustrase de un hacker din contul de cloud de pe telefonul artistei i-a prezentat pe Nicole şi pe Lewis în patul conjugal, sărutându-se şi îmbrăţişându-se, fără a exista însă scene explicite interzise minorilor.

Chiar şi-aşa, cântăreaţa de 40 de ani şi celebrul pilot de Formula 1 s-au arătat extrem de deranjaţi şi au început o „anchetă internă” pentru a afla cum a fost posibil ca înregistrarea să ajungă în spaţiul public.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Russia, with Love ????

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

În primă fază, cei doi foşti parteneri au păstrat tăcerea pe marginea subiectului, nedorind să toarne paie pe foc. În cele din urmă, americanca a acceptat să se destăinuie într-un scurt interviu acordat tabloidului britanic „The Sun”, cu ocazia unei petreceri organizate de Elton John.

„E de necrezut. Chiar nu pot să înţeleg de ce ar face cineva aşa ceva şi de ce ar distribui imaginile”, a fost scurta referire făcută de Nicole Scherzinger. De asemenea, conform aceleiaşi surse, un apropiat al fostei membre Pussycat Dolls a relatat că Nicole s-a simţit „agresată” de acest incident şi că vrea să uite cât mai repede toată povestea. Probabil că artista e îngrijorată şi de faptul că alte înregistrări similare ar putea fi aruncate oricând spre vizionare publică.

Nicole Scherzinger şi multiplul campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton au avut o istorie sentimentală sinuoasă timp de şapte ani (2008-2015), perioadă condimentată cu mai multe despărţiri şi împăcări.

În momentul rupturii definitive, Nicole a lăsat de înţeles că britanicul n-ar fi dorit să formeze o familie cu ea, în timp ce sportivul de 34 de ani a dat vina pe programul încărcat şi total diferit care a dus la răcirea relaţiei.

related posts

Modifică setările cookies