Prima reacție a lui Vlad Gherman, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul iubit


Vlad Gherman a ținut să-și spună părerea legată de noua relație a Cristinei Ciobănașu, după ce actrița s-a afișat cu iubitul său. 


În luna februarie a acestui an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat, cu lacrimi în ochi, că se despart după 9 ani de relație. “Oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, spunea Vlad Gherman.

Iată că acum la 7 luni distană de la anunț, Cristina Ciobănașu și-a făcut curaj și a intrat într-o nouă relație. Deși nu a făcut un anunț oficial, actrița a postat pe InstaStory mai multe imagini în care apare alături de iubitul său.

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a spus Vlad Gherman pe YouTube.

Actorul a mai adăugat că se bucură că fosta lui iubită reușește să iubească din nou și că și-a clădit o nouă relație: “Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas”, a mai adăugat tânărul actor”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai tinere și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația lor s-a sudat de când jucau împreună în serialul Pariu cu viața, difuzat de PRO TV.

Sursă foto: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies