Primele declarații ale lui Ricky Martin după ce nepotul sau și-a retras acuzațiile de incest: A fost devastator!


Acuzațiile de incest asupra lui Ricky Martin au fost retrase de către nepotul acestuia. În urmă cu o săptămână, Dennis Yadiel Sanchez, în vârstă de 21 de ani, a depus plângere împotriva artistului, acuzându-l de incest, violență și consum de droguri și alcool.

Tag-uri: #Ricky Martin

Între timp, tânărul, despre care fratele lui Ricky Martin susține că are grave probleme psihice, a renunțat la acuzații, iar cântărețul a vorbit public despre momentele de groază prin care a trecut.

Ricky Martin a apărut în instanță într-o conferință Zoom, însă nu a luat cuvântul, întrucât legea din Porto Rico nu îi permitea să vorbească. Un filmuleț ulterior cu artistul a apărut pe net, în care cântărețul le spune fanilor versiunea sa a poveștii.

 

„Sunt azi în fața camerelor de filmat pentru că simt nevoia să vorbesc pentru a începe procesul meu de vindecare. Timp de două săptămâni, nu mi s-a permis să mă apăr pentru că urmam o procedură în care legea – legea – mă obliga să nu vorbesc, până nu dovedeam în fața unui judecător că acuzațiile sunt false.

Dar am să vă spun adevărul. A fost atât de dureros. A fost devastator pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei. Nu doresc asta nimănui”, a spus artistul.

 

Martin a continuat: „Persoanei care pretindea această prostie, îi doresc tot ce este mai bun - și îmi doresc să găsească ajutorul pentru a putea începe o viață nouă plină de dragoste, adevăr și bucurie - și să nu rănească niciun alt om.

Acum, prioritatea mea este să vindec și cum mă vindec? Cu muzică. Abia aștept să mă întorc pe scenă. Abia aștept să mă întorc în fața camerelor și să mă distrez, ceea ce fac cel mai bine.

Mulțumesc tuturor prietenilor mei. Mulțumesc tuturor fanilor care au crezut mereu în mine. Habar nu aveți de puterea pe care mi-ați dat-o cu fiecare comentariu pe care l-ați scris pe social media. Vă doresc dragoste și lumină”, a spus Ricky Martin.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

  • Primele declarații ale lui Ricky Martin după ce nepotul sau și-a retras acuzațiile de incest: A fost devastator!

related posts

Modifică setările cookies