Primele fotografii cu Marcel Pavel după ce s-a vindecat de coronavirus! Artistul a plecat din București


La mijlocul lunii iunie, Marcel Pavel dezvăluia în direct la un post de știri că a a fost infectat cu COVID-19, tot atunci presa descoperind că și Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir au coronavirus.


După mai bine de două săptămâni petrecute în spital, Marcel Pavel a fost externat și a postat pe Instagram primele fotografii după ce s-a vindecat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) on

„Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Clung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris artistul pe Instagram în urmă cu doar câteva zile.

Iar în urmă cu mai puțin de 12 ore, el a postat o nouă fotografie prin care le arată fanilor că se simte foarte bine și că află în perioada de recuperare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) on

„Bună dimineața, dragi prieteni! A 5-a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: «Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu.....miere»! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească”, a spus Marcel Pavel.

foto: Instagram Marcel Pavel

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies