Primele fotografii cu fiica fostului principe Nicolae! Strănepoata Regelui Mihai a apărut pe coperta unei publicații franceze


Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, au devenit părinții unei fetițe în 7 noiembrie, cu o zi înainte de onomastica Regelui Mihai. La mai puțin de o lună de la naștere, micuța a participat la o ședință foto pentru o publicație franceză, dedicată familiilor regale. 


Nicolas, Alina și fetița lor au realizat un pictorial pentru publicația franceză “Point de Vue”. Într-un medalion de pe coperta revistei se vede chipul micuței Maria-Alexandra. Fetița pare că se odihnește pe umărul mamei sale, în timp ce Nicolas o ține de mânuță.

Merci beaucoup Point de Vue! Primele poze cu fiica noastră Maria în acest număr.

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Pe coperta revistei "Point de vue" apare și Meghan Markle, care vorbește despre avortul spontan suferit în iulie. 

Avem bucuria să va facem cunoștință cu fiica noastră, Maria-Alexandra! Credits: David Nivière

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Ce spune Nicolas despre rolul de tătic

La puțin timp de la nașterea fetiței sale, Nicolas a acordat un interviu în care a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața. “Sincer, nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mându de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. (…) Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi”, a declarat Nicolas pentru Adevărul.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder în 30 septembrie 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. A fost o nuntă grandioasă, la care au participat peste 200 de invitaţi.

Fotografii: Facebook/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”

 

related posts

Modifică setările cookies