Primele patru episoade din Dance Queen’s House - INNA: emoție, momente speciale, distracție și multă muzică


INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, spre bucuria fanilor, entuziasmați să pătrundă în Universul artistei, dar și încântați de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

Tag-uri: #Inna #Dance Queen

Artista a publicat deja patru din cele opt episoade din Dance Queen’s House pe canalul ei de YouTube. Dacă în primul episod, INNA își face intrarea în casă cu elicopterul și anunță că cea mai bună prietenă a ei, Anca, va fi mamă, în cel de-al doilea episod, aceasta o anunță pe artistă că va fi nașa copilului.

De asemenea, dacă în primul sezon, INNA a surprins-o pe Anca și i-a făcut cadou mașina visurilor ei, acum, surpriza a fost că i-a umplut mașina de dulciuri.

INNEI și echipei de producători și songwriteri li s-au alăturat Moa Lisa și Gustav Nystrom, doi songwriteri din Suedia. Și în cel de-al doilea episod, fanii pot asculta o parte a unei piese care se va regăsi pe albumul pe care artista îl va lansa în perioada următoare.

Echipa INNEI o sperie de mai multe ori de-a lungul zilei, cu tot felul de măști și costume hidoase.

În următorul episod, sesiunea muzicală se mută la piscină, la soare, în curtea casei. Nu au lipsit nici de aici buna dispoziție și distracția și multă muzică. INNA decide ca pe lângă piese, să facă și plăcintă, doar că o uită în cuptor, așa că apelează la ajutorul unui specialist - mama ei.

Urmează și o sesiune de întrebări adresate de fani pe Instagram de la cele mai amuzante ”ce faci dacă ai nevoie la toaletă în timpul unui concert” la ”ce ai alege între a fi invizibilă și a putea să zbori”, dar și dacă urmează o colaborare cu Cardi B (pentru că cele două artiste se urmăresc pe Instagram) la care INNA răspunde în cadrul unui episod.

În cel de-al patrulea episod, INNA și toți cei din casă se relaxează și elimină stresul distrugând tot felul de obiecte pe terenul de tenis al casei. 

După multă muzică și proces creativ, artista se bucură de o întâlnire frumoasă cu trupa ei, muzicienii declarând cât este de prietenoasă și apropiată de ei și ce momente de neuitat trăiesc împreună în turneu.

Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia și a compus mai multe piese. Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în spaniolă și engleză pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive, dar și în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul 5 în lume) și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli. 

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 55 în top Shazam Global și pe locul 9 în top Dance Global, cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

 

Modifică setările cookies