Primele poze cu fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton. Prințul Louis a împlinit un an


Prințișorul Louis și-a scos dințișorii regali în public la împlinirea vârstei de un an. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, i-a făcut trei poze de colecție.


Kate Middleton a fost fotograful de ocazie pentru mezinul familiei, Louis. Prințul a împlinit pe 23 aprilie vârsta de un an și a zâmbit larg lumii cu acest prilej. Al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, Louis a topit inimile fanilor Casei Regale după ce a apărut pe pagina oficială de Instagram a Palatului Kensington.

„E o dulceață de copil. Seamănă leit cu ceilalți doi frați ai săi”, a scris un internaut.

FOTO: Kensington Royal

„Seamănă mai mult cu Charlotte, decât cu George”, a replicat un altul.

În ultimii ani, ducesa de Cambridge și-a asumat rolul de fotograf oficial al familiei sale. Mai mult, prima fotografie oficială cu prințul Louis, lansată în spațiul public, a fost făcută tot de Kate Middelton. 

Atunci, ducesa de Cambridge a surprins un moment în care fiica sa, Charlotte (3 ani), îl sărută pe frunte pe Louis, abia venit pe lume.

FOTO: Kensington Royal

La fel a procedat Kate și în cazul primei fotografii cu fiul cel mare, George (5 ani).

Spre deosebire de frații săi, Louis a fost serbat cu câteva zile înainte de ziua lui, la reședința din Norfolk a ducilor de Cambridge. 

Prințul William începe marți o vizită oficială în Noua Zeelandă, unde va participa la o ceremonie în memoria victimelor celor două atacuri teroriste de la moscheile din orașul Christchurch, de luna trecută. 

FULLSCREEN
Primele poze cu fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton. Prințul Louis a împlinit un an
  • /

related posts

Modifică setările cookies