Primele poze cu fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton. Prințul Louis a împlinit un an


Prințișorul Louis și-a scos dințișorii regali în public la împlinirea vârstei de un an. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, i-a făcut trei poze de colecție.


Kate Middleton a fost fotograful de ocazie pentru mezinul familiei, Louis. Prințul a împlinit pe 23 aprilie vârsta de un an și a zâmbit larg lumii cu acest prilej. Al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, Louis a topit inimile fanilor Casei Regale după ce a apărut pe pagina oficială de Instagram a Palatului Kensington.

„E o dulceață de copil. Seamănă leit cu ceilalți doi frați ai săi”, a scris un internaut.

FOTO: Kensington Royal

„Seamănă mai mult cu Charlotte, decât cu George”, a replicat un altul.

În ultimii ani, ducesa de Cambridge și-a asumat rolul de fotograf oficial al familiei sale. Mai mult, prima fotografie oficială cu prințul Louis, lansată în spațiul public, a fost făcută tot de Kate Middelton. 

Atunci, ducesa de Cambridge a surprins un moment în care fiica sa, Charlotte (3 ani), îl sărută pe frunte pe Louis, abia venit pe lume.

FOTO: Kensington Royal

La fel a procedat Kate și în cazul primei fotografii cu fiul cel mare, George (5 ani).

Spre deosebire de frații săi, Louis a fost serbat cu câteva zile înainte de ziua lui, la reședința din Norfolk a ducilor de Cambridge. 

Prințul William începe marți o vizită oficială în Noua Zeelandă, unde va participa la o ceremonie în memoria victimelor celor două atacuri teroriste de la moscheile din orașul Christchurch, de luna trecută. 

related posts

Modifică setările cookies