Primele poze cu Meghan Markle în Canada. Cu ce se ocupă Ducesa


În timp ce Palatul Buckingham de la Londra e în fierbere după distanţarea ducilor de Sussex de restul familiei regale, Meghan Markle s-a retras în Canada, unde stă alături de bebeluşul Archie şi îşi pregăteşte viitoarele acţiuni.


În aşteptarea unei poziţii oficiale din partea casei regale britanice, prinţul Harry a rămas în Marea Britanie, astfel că soţia sa, ducesa Meghan, e nevoită să se descurce la Vancouver doar cu ajutorul mamei sale.

Citește și: Meghan Markle, inclusă pe lista celor mai mari gafe ale deceniului! Cu ce a greșit Ducesa?

După câteva zile în care fosta actriţă a stat departe de ochii opiniei publice, iată că în spaţiul online au apărut primele fotografii cu ea de la declanşarea scandalului „Megxit”. 

Astfel, Meghan Markle s-a fotografiat mai întâi cu un grup de opt femei de la adăpostul Downtown Eastside Women’s Center. „Uite pe cine am avut la ceai astăzi. Ducesa de Sussex ne-a vizitat pentru a discuta despre problemele femeilor din comunitate”, s-a precizat pe pagina de Facebook a centrului respectiv.

Puţin mai târziu, o altă organizaţie similară, ,,Justice For Girls” a avut onoarea de a o găzdui pe Meghan Markle. De această dată, conform contului de Twitter al asociaţiei, americanca s-a interesat de abordarea holistică a justiţiei sociale, dar şi de influenţa tinerilor femei în leadership.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Primele poze cu Meghan Markle în Canada. Cu ce se ocupă Ducesa
  • /

related posts