Primul bărbat din lume căruia i-a fost reconstruit penisul pe propria mână. “Am rugat pe medicii să mai adauge 5 cm!”


O inovație din lumea medicală face înconjurul internetului. Nici nu e de mirare: un britanic în vârstă de 45 de ani este primul bărbat din lume căruia i-a fost reconstruit penisul pe propria mână. 


Malcolm MacDonald este un bărbat în vârstă de 45 de ani din Marea Britanie, care a rămas fără penis în urma unei infecții urinare: acesta practic s-a înnegrit și a… căzut, în 2014!  Întâmplarea l-a demoralizat total, l-a împins în brațele depresiei și alcoolului. 

Asta până a ajuns la un medic celebru pentru reconstrucții de penis, David Ralph: acesta a venit cu o idee inovatoare. I-au atașat ce a rămas din vechiul penis de braț și i-au construit unul nou atașat de propria mână. 

 

 

Sursa foto si VIDEO: THE SUN

Operația a costat peste 50.000 de euro și, teoretic, în doi ani, când se termina practic procesul prin care penisul devenea funcțional, trebuia atașat la locul lui. Doar că … nu s-au aliniat planetele! Bărbatul nu a avut starea de sănătate potrivită pentru a fi supus operației, iar anul acesta, când era în sfârșit programat, a venit pandemia de coronavirus. Așa s-au strâns 4 ani în care bărbatul a trăit cu un penis atașat de mână! Acum visează la clipa în care acesta va ajunge unde trebuie!

“Normal că e o nebunie – să ai un penis pe mână! Dar este un lucru extraordinar”, spune bărbatul în The Sun. E nevoit să poarte numai bluze cu mânecă lungă: “Înțeleg, nu vezi în fiecare zi un bărbat cu un penis pe mână! Bineînțeles, văd și partea amuzantă a lucrurilor! Nu am altă variantă. Dacă nu aș putea face haz de necaz, aș fi un om terminat”.

VEZI VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies