Primul serial Netflix creat de Meghan Markle și Prințul Harry, un proiect drag ducilor


Meghan Markle și Prințul Harry au început să lucreze la primul serial în colaborare cu platforma de streaming Netflix. Ducii de Sussex au anunțat că proiectul este unul drag lor.


Compania de producție de programe TV a Ducilor de Sussex lucrează la realizarea unei serii de documentare despre Jocurile Invictus, au anunțat reprezentanții competiției internaționale dedicate veteranilor și militarilor răniți în teatrele de operațiuni.

Serialul Heart of Invictus va urmări drumul sportivilor care se pregătesc pentru Jocurile Invictus de la Haga, programate în 2022. 

De la primele jocuri Invictus, din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un amestec de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie va oferi comunităților din întreaga lume acces la această mișcare și la poveștile înălțătoare ale acestor concurenți, în drumul lor spre Țările de Jos, anul viitor”, a spus Prințul Harry într-o declarație publică citată de People.

Accesta a precizat că „nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria care ne așteaptă”, subliniind că este mândru de comunitatea Invictus, fiindcă aceasta a contribuit substanțial la vindecarea unor răni emoționale.

Harry, care a creat Jocurile Invictus în 2014, va apărea în documentarul produs de Archewell Productions. Compania fondată de Ducii de Sussex au semnat, în 2020, un contract bănos cu Netflix, pentru relizarea de documentare și seriale educative dedicate publicului larg.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Vezi și VIDEO: Ce fac băieții pe Tik Tok?!

related posts

Modifică setările cookies