Primul show după 9 ani! Fetele sexy de la "The Pussycat Dolls" se întorc pe scenă


Ceea ce se știa de ceva timp se va confirma oficial la finalul acestei săptămâni. După despărțirea din 2010, trupa "The Pussycat Dolls" se întoarce pe scenă, mai întâi pentru un spectacol de televiziune programat sâmbătă, apoi pentru un turneu de 9 concerte, în aprilie 2020.


Fosta și probabil viitoarea lideră  Nicole Scherzinger (41 de ani) a anunțat zilele trecute că celebra formație va fi invitată să cânte în cadrul emisiunii "X Factor”"din Marea Britanie. Fără să ofere prea multe indicii, americanca a postat pe contul de Instagram o imagine sugestivă, o inimioară care cuprinde numele "Pussycat Dolls".

Citește și: Nicole Scherzinger, într-o salopetă ultra mulată în care trupul ei nu mai are niciun secret. Cum arata ținuta 

Postarea lui Nicole a fost preluată imediat de vechile și noile colege de trupă Ashle Nicole Scherzingery Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt și Carmit Bachar. Față de componența din urmă cu un deceniu, "The Pussycat Dolls" va performa într-o formulă de cinci, nu de șase, Melody Thornton fiind singura care n-a acceptat propunerea de reunire.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 

„Sper că de data asta va fi altfel, pentru că și noi ne-am schimbat în ultimii 10 ani. Fiecare dintre noi va aduce ceva unic grupului”, a declarat Nicole Sherzinger pentru presa britanică. Ca o confirmare suplimentară a revenirii pe scena muzicală, fetele de la "The Pussycat Dolls" au anunțat și datele seriei de concerte programate în aprilie 2020 în mai multe orașe din Marea Britanie. Astfel, turneul va începe la 5 aprilie, la Dublin, și se va încheia la Londra, la 17 aprilie.

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Matthew McConaughey și-a lansat pagina oficială de Instagram

related posts

Modifică setările cookies