Prințesa Alexandra de Luxemburg și-a pierdut cardul bancar. Ce a urmat se întâmplă în basme


Ce ați face dacă ați găsi, din întâmplare, pe stradă, cardul unui membru al familiei regale?


Renaud Marquot, un prezentator TV din Franța, s-a aflat recent în această situație. Acesta a găsit pe stradă un card de credit aparținând prințesei Alexandrei de Luxemburg și, imediat, a intrat pe contul de Twitter pentru a afla cum poate returna obiectul pierdut proprietarei. 

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit talentul special al Prințesei Charlotte

Acesta a postat o fotografie cu cardul Visa emis de Banque de Luxembourg, pe numele 'Alexandra de Nassau', păstrând numărul lung acoperit, din motive de securitate.

Renaud a scris: ”Dragă Alexandra de Nassau, prințesă de Luxemburg, nu ți-am găsit pantoful de cristal, dar ți-am găsit cardul bancar. Nu o să le oblig pe toate doamnele din Paris să-l încerce. O să te las să mă contactezi ca să-l primești înapoi”, înainte de a menționa în mesaj contul oficial de Twitter al familiei regale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renaud Mqt (@renaudmarquot) on

Oamenii au reacționat rapid, lăudându-l pe jurnalist. ”Un adevărat gentleman”, ”Supertare”, au scris fanii entuziaști. Conform Business Insider, prințesa Alexandra provine din una dintre cele mai înstărite familii regale din lume, familia sa deținând incredibila avere de 4 miliarde de dolari.

Prințesa Alexandra are 27 de ani și este singura fiică a lui Henric, Marele Duce de Luxemburg, iar în acest moment este a cincea în linia moștenirii la tron. 

Foto: Getty, Instagram 

FULLSCREEN
Prințesa Alexandra de Luxemburg și-a pierdut cardul bancar. Ce a urmat se întâmplă în basme
  • /

related posts

Modifică setările cookies