Prințesa Charlene de Monaco, noi probleme de sănătate. Soția prințului Albert a decis să se retragă din viața publică 


Prințesa Charlene de Monaco a luat o decizie radicală după ce s-a întors la familia sa. Motivul pentru care a hotărât să se retragă o perioadă din viața publică este strâns legat de problemele de sănătate cu care se confruntă. 


Prințesa Charlene s-a întors în Monaco, după aproape jumătate de an petrecut departe de familie, în Africa de Sud. În perioada în care s-a aflat la mii de kilometri de cei dragi, Charlene s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a ajuns chiar și în sala de operații.

Revenită în Monaco, Charlene continuă să aibă o sănătate fragilă, iar prințul Albert a emis un comunicat oficial în care a menționat că soția sa se află, din nou, în îngrijirea medicilor. 

La doar câteva zile de la întoarcerea în Monaco, prințesa Charlene și-a anunțat decizia de a se retrage din viața publică pentru o perioadă nedeterminată de timp. Ea le-a mulțumit medicilor din Africa de Sud pentru deosebita atenție pe care i-au acordat-o și a subliniat că momentan dorește să se concentreze asupra propriei persoane. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și; Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vită cu salsa verde

  • Prințesa Charlene de Monaco, noi probleme de sănătate. Soția prințului Albert a decis să se retragă din viața publică 
Modifică setările cookies