Prințesa Charlene s-a întors în Monaco după jumătate de an petrecut departe de familie! S-a fotografiat alături de soț și cei doi copii 


Prințesa Charlene de Monaco s-a întors la familie, după aproximativ jumătate de an petrecut în țara natală. Fosta sportivă se simte mult mai bine și a distribuit deja o fotografie în care apare alături de soț și de cei doi copii, semn că dorul pe care l-a purtat a fost unul intens. 


Plecată în țara natală în primăvară pentru a organiza o campanie împotriva braconajului rinocerilor, Charlene de Monaco a întâmpinat o serie de probleme de sănătate care a adus-o în imposibilitatea de a călători cu avionul.

După numeroase internări în spital și intervenții chirurgicale, iată că prințesa se simte mult mai bine, fiind recuperată complet. Pe 8 noiembrie, ea s-a întors la Monaco. La aerport a fost așteptată de către soț și gemenii Jaques și Gabrielle. În fotografiile surprinse de fotoreporteri, se poate observa că Charlene a slăbit considerabil în ultima perioadă. Cu toate acestea, zâmbetul ei inconfundabil a rămas același. 

Soția prințului Albert a distribuit pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de soț și de gemeni, pesemne că i-a fost foarte dor de familie și de timpul petrecut în formula completă. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: TikTokJobs: Dansatori

related posts

Modifică setările cookies