Prințesa Madelaine a Suedei a copiat un look festiv al lui Kate Middleton. Cum a apărut la un eveniment


Kate Middleton este o sursă de inspirație pentru multe femei, chiar și pentru cele din familiile regale. Prințesa Madeline a Suediei și-a făcut apariția la un eveniment într-o ținută inspirată de Ducesa de Cambridge. 


Prințesa Madelaine a purtat o fustă midi cu model tartan, pe care a asortat-o, ca și Kate Middleton, cu o pulover mulat negru și o pereche de cizme înalte, cu toc. Până și coafurile celor două sunt aproape identice. 

Sursa foto: Profimedia

Fiica regelui Suediei Carl XVI Gustaf și a reginei Silvia a ales acest outfit pentru a participa la un eveniment organizat la Palatul Regal din Stockholm, unde sunt aduși brazi de Crăciun. Madelaine a venit însoțită de cei trei copii ai săi și de soțul ei, Chris O'Neill.

Prințesa Madelaine este cunoscută pentru dorința sa de a avea o viață cât mai normală și relaxată, departe de rigorile Casei Regale. Copiii ei nu vor primi titluri regale, tocmai pentru a avea șansa de a-și alege singuri calea în viață.

 “Regele a decis să nu mai fie membri ai Casei Regale copiii Prințului Carl Philip și ai soției sale, Prințesa Sofia, precum și cei ai Prințesei Madeleine și ai lui Christopher O’Neill,” este declarația oficială a familiei regale suedeze. 

related posts

Modifică setările cookies