Prințul Harry, adorabil în timpul unei lecții de balet predate de niște copii de 4 ani


Ducele de Sussex s-a aflat miercuri în fața unui test mai greu decât și-ar fi imaginat vreodată. Prințul Harry al Marii Britanii a învățat cum e să mergi pe vârfuri, dar și cum e viața copiilor cu probleme mintale.


Harry adoră copiii și abia așteaptă să devină tată. Meghan Markle este în ultima lună de sarcină și e decisă să păstreze tradiția Familiei Regale, de a nu dezvălui sexul bebelușului decât în ziua nașterii. 

Până atunci, prințul Harry petrece mult timp în compania copiilor, iar miercuri s-a aflat în mijlocul unor micuți speciali, aflați în cadrul centrului YMCA South Ealing din Londra. 

Centrul social, aflat în administrarea organizației YMCA St. Paul, oferă suport și cursuri pentru copiii și adulții cu probleme mintale. Ducele de Sussex a fost invitatul de gală al reprezentanților centrului, care l-au provocat la o dezbatere pe tema progreselor înregistrate în combaterea stigmatizării persoanelor cu astfel de afecțiuni.

Dar, prințul Harry a mai învățat ceva în timp șederii sale. Ducele de Sussex a participat la o oră de balet a copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani. Mare provocare a lui Harry a fost să învețe să stea pe poante și să-și țină echilibrul în poziția „cumpănă”.

Citește și: Meghan Markle este din nou pe Instagram. Cine o urmărește pe ducesă

 

„La fel ca în cazul exercițiilor fizice, despre care știm că sunt bune pentru noi, trebuie să avem grijă de mintea noastră. La fel cum avem grijă de corpurile noastre”, a scris ducele de Sussex pe contul oficial de Instagram.

Citește și: Cea mai înfocată admiratoare a prințului Harry a murit la 99 de ani. FOTO

Prințul Harry este un ambasador al luptei antistigmatizare a persoanelor cu probleme mintale. Ducele de Sussex a inițiat în 2016, împreună cu fratele său – prințul William, Heads Together Initiative, o campanie de strângere de fonduri în folosul persoanelor cu probleme mintale.

FULLSCREEN
Prințul Harry, adorabil în timpul unei lecții de balet predate de niște copii de 4 ani
  • /

related posts