Prințul Harry n-a mers să-și viziteze nepoții când timp a stat în Marea Britanie


Prințul Harry a petrecut nouă zile în Marea Britanie pentru a lua parte la funeraliile bunicului său. Prințul Philip a murit la 99 de ani, în 9 aprilie, iar două zile mai târziu nepotul său a aterizat la Londra. 


Pentru Harry, aceasta a fost prima vizită în Regatul Unit, după ce a decis să plece cu soția sa, Meghan Markle, și fiul Archie, în America. Cuplul a anunțat după plecare și că au hotărât să renunțe la privilegiile regale. În urma interviului oferit de Harry și Meghan lui Oprah, relațiile dintre mezinul Dianei și Casa Regală Britanică au devenit și mai tensionate. 

După ce a ajuns în Marea Britanie, Harry a stat în izolare la Frogmore Cottage și și-a văzut rudele abia la înmormântarea lui Philip. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost înmormântat sâmbătă, 17 aprilie. 

Surse apropiate Casei Regale au dezvăluit că în timpul șederii sale la Londra, Harry și-a văzut de două ori bunica și a avut o întâlnire de două ore cu fratele său, William, și tatăl său, prințul Charles. 

Aceleași surse au declarat și că Harry nu a trecut să-și vadă nepoții, pe George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (3 ani). “Harry nu și-a văzut nepoții cât a stat în UK. În afară de momentele în care și-a văzut bunica și s-a întâlnit cu William și Charles, Harry a stat în izolare la Frogmore”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Prințul a fost atât de nerăbdător să se întoarcă la soția sa, care este însărcinată pentru a doua oară, încât n-a rămas nici la aniversarea bunicii sale. Regina a împlinit 95 de ani miercuri, 21 aprilie. 

Fotografii: Getty Images

  • Prințul Harry n-a mers să-și viziteze nepoții când timp a stat în Marea Britanie

related posts

Modifică setările cookies